Električar Beograd

Električar Beograd

Profesionalno servisiranje elektro instalacija i električnih uređaja u domaćinstvima, lokalima, restoranima, pekarama, radionicama 24/7

Vama na usluzi 24h dnevno! 064/4025601

Električar Beograd povoljno vrši Elektro Usluge na teritoriji grada Beograda

Korišćenje zaštitnih maski i dezinfekcionog sredstva je obavezno.

Servis se nalazi u neposrednoj blizini Skyline Belgrade kompleksa, u ulici Durmitorska br. 14

Električar Beograd povoljno vama na usluzi 24h

Brzo, kvalitetno i profesionalno obavljamo servisne usluge na elektro instalacijama i svim električnim uređajima koje se koriste u domaćinstvima, lokalima, kancelarijama, restoranima, pekarama, radionicama…

Ako imate bilo kakav problem sa strujom pozovite da vas prvo besplatno posavetujemo šta da uradite za prvu pomoć dok električari dođu i otklone kvar. Sa strujom treba biti jako oprezan ali uz naš savet možete sami otkloniti neke opasnosti kako bi obezbedili Vaš dom i imovinu. Bezbednost je uvek na prvom mestu. Više o savetima dalje u tekstu.

Obavezno što detaljnije opišite vaš problem kada se čujemo i možete računati da je pola problema već rešeno.

Tim naših profesionalaca opremljen svom potrebnom opremom, alatom i instrumentima kao i dobrom voljom, dobrim raspoloženjem i entuzijazmom spreman je da reši svaki problem nastao kvarom elektro instalacija, elektronskih komponenti ili fizički oštećenih delova uređaja.

Izlazimo na teren odmah po Vašem pozivu ili se dogovaramo da dođemo kada Vama to odgovara. Kada se vratite sa posla ili pre nego što odete na posao. Kada se dogovorite sa ukućanima, cimerima ili podstanarima. U svakom slučaju prilagodićemo se Vašim obavezama i Vašem vremenu.

Moderno domaćinstvo ima sve više pomagala koja su na žalost sve kraćeg veka trajanja. Iako su uređaji jeftiniji nego ranije ipak je ekonomski prihvatljivije popraviti ih, ako je to moguće, nego kupiti novi. Upravo zbog takve situacije u kojoj se svi mi nalazimo, okupili smo tim profesionalaca koji se vremenom prilagođavao prema potrebama naših sugrađana. Svojim uslugama Električar Beograd trenutno pokriva teritoriju grada Beograda.

Sa najpovoljnijim cenama i ozbiljnim pristupom svakom problemu obavljamo elektro usluge na celoj teritoriji grada Beograda – brzo, kvalitetno i profesionalno.

Ako iz nekog razloga nije moguće odmah reagovati zakazujemo izlazak majstora na teren onda kada Vama to odgovara.

Ako je HITNO dolazimo odmah po pozivu. Naravno moramo nekada uračunati i špic gužve u saobraćaju pa je prosto fizički neizvodljivo ekipi električar beograd da sa jednog kraja grada stigne na drugi za 30 minuta. U tom periodu dana je poželjno očekivati da stignemo za 60-90 minuta, što je složićete se opet veoma brzo.

Račun i garancija za kvalitet pruženih usluga

Savet koji dobijete od nas u vezi kvara sprovodite na sopstvenu odgovornost jer opis preko telefona nije isto kao kada električar Beograd na licu mesta pogleda, proveri, izmeri instrumentom i sklopi celu sliku. Ali vam zato može pomoći da vi i vaši ukućani i vaša imovina budete bezbedni dok majstor dođe.

Neke kvarove možete bukvalno sami da rešite. Ako nemate struje u celom stanu ili nemate struje u jednom delu stana, prvo pozovite nas da nam opišete dešavanja pre nestanka struje a nakon toga proverite osigurače u stanu i tri glavna osigurača vani.

Ako imate automatske plastične koji imaju prekidač lako možete da vidite da li stoje na gore kada su aktivni ili na dole kada nisu aktivni. Ako je neki od njih pao verovatno je neki uređaj neispravan ili polu ispravan izazvao opterećenje u mreži. Prvo isključite sve vama sumnjive uređaje i podignite pale osigurače.

Ako imate stare topive, keramičke njih proveravate glinericom, ispitivačem struje u obliku šrafcigera ili odvijača koji ima lampicu koja svetli kada dodje u kontakt sa strujom. neispravne morate zameniti. Tada će se struja vratiti a ako opet osigurač izbacuje, problem nije eliminisan isključenjem uređaja i uzrok se mora potražiti detaljnije.

Ako nemate struje u jednom delu stana dobar savet je da proverite da li vam rade frižider i zamrzivač. Ako ne rade možete ih privremeno priključiti na utičnicu koja ima struje. Tako vam se neće pokvariti namirnice dok majstor dođe da vam reši kvar. Više o savetima na Saveti Električara.

Sve elektro usluge električar Beograd obavlja po najpovoljnijim cenama u gradu. Na usluzi su Vam naši električari sa višegodišnjim iskustvom i stručnim znanjem. Za sve intervencije koristimo najsavremeniju opremu i alat kako bismo Vam pružili uslugu najvišeg nivoa kvaliteta.

Nakon poziva na Vašu adresu dolazimo u najkraćem vremenskom roku. Dajemo račun i garanciju za kvalitet pruženih usluga. Dostupni smo 24h, svakog dana u nedelji, tokom cele godine. Radimo čak i za vreme praznika.

Mi smo tu da pomognemo Vama u nevolji i dajemo svoj maksimum da se ponovo osećate bezbedno i prijatno u svom domu.

Naše poslovanje se zasniva na Vašem poverenju i zbog toga se trudimo da nas pozovete ponovo ako imate novi problem ili preporučite prijateljima, rođacima ili komšijama. U velikom gradu je komšijski odnos postao komplikovan i nije kao što je nekada bio, takođe više nije lako naći dobrog majstora, zato smo mi rešili da vratimo taj odnos i sigurnost našim klijentima koji su u stvari naše komšije.

Rešavajući sve probleme vezane za elektriku i elektroniku u što kraćem vremenskom roku Električar Beograd – Električar011 – brzo, kvalitetno i profesionalno štedi Vaše vreme i Vaš novac. 064/4025601

Opštine Beograda pokrivene našim uslugama:

 • Novi Beograd

 • Zemun

 • Altina

 • Stari grad

 • Palilula

 • Dorćol

 • Vračar

 • Voždovac

 • Karaburma

 • Zvezdara

 • Savski venac

 • Rakovica

 • Čukarica

 • Banovo brdo

 • Vidikovac

 • Žarkovo

 • Borča

Haus Majstor za ceo grad

Na teritoriji grada Beograda postoji 17 opština, mi pokrivamo većinu. Beograd je najveći grad u Srbiji i jedan od najvećih na Balkanu. Teško je stići sa jednog kraja grada na drugi u kratkom vremenskom roku ali naše ekipe su tu za Vas 24/7

Ako imate problema sa strujom a niste stručni da popravite sami, mi smo tu za Vas. Pozovite i recite koji problem imate i dobićete besplatan i koristan savet stručnjaka kako da bezbedno sačekate majstora koji će vam rešiti svaki problem vaše električne instalacije.

Bilo da su to neispravni uređaji, grejalice, norveški radijatori, ventilatori, šporeti, ravne ploče, veš mašina, bojler… Ili je to pokvareni prekidač, utičnica, fasung sijalice… Pa sve do osigurača razvodne table vašeg doma koji trebaju da se provere ili zamene. Za svaki problem koji imate , električari su Vama na usluzi.

Takođe u timu imamo profesionalne elektroničare tako da popravljamo i elektroniku bele tehnike. Osim elektronike bele tehnike i kućnih aparata popravljamo i televizore, kompjutere, monitore, konzole za igranje, telefone…

Električari naše firme u Beogradu dolaze opremljeni svim potrebnim alatima i instrumentima kao i dugogodišnjim znanjem i iskustvom. Za sada nije bilo problema koji nismo rešili.

Isto kao ozbiljan pristup poslu tako je obavezan osmeh i ljubaznost. Prijatan odnos sa našim klijentima je nešto čime se ponosimo i na žalost razlikujemo od ostalih firmi. Nakon završenog posla Vaš stan ostavljamo u stanju kakav je bio pre nas. Sve vraćamo u prvobitno stanje i višak iznosimo i bacamo u smeće. Bilo da je u pitanju šut ili stara mašina ili npr. stari bojler, ne morate brinuti da li ćemo vam ostaviti haos. Trudimo se da pošteno odradimo svoj posao jer volimo da vidimo zadovoljne klijente.

 1. Ne sedite u mraku, pozovite. 064/4025601

 2. Električar Beograd Povoljno Vama na usluzi 24h

 3. Jednom kada nas pozovete imaćete vašeg majstora za uvek.

Vaše vreme nam je na prvom mestu.

Naši majstori povoljnije od drugih naplaćuju dolazak na intervenciju a cene usluga su i više nego pristupačne.

Nakon Vašeg poziva i opisa kvara dobićete okvirnu cenu intervencije tako da nema neprijatnih iznenađenja nakon odrađenog posla. Ako Vam ne kažemo sami, pitajte slobodno, cena nije tajna.

Svakog dana nam se ljudi žale na „kolege“ koje su bile ili jako neljubazne ili su im naplatili duplo veću cenu od dogovorene. Sa nama nećete nikada imati takvih situacija i u to ćete se uveriti sami prvom prilikom kada nas budete pozvali.

Dolazak na adresu i originalni rezervni delovi su deo naše ponude za fizička i pravna lica. Većinu kvarova na vašim aparatima i instalacijama otklanjamo na licu mesta na bilo kojoj lokaciji u Beogradu.

Svima je potreban pouzdan majstor koji će doći u što kraćem vremenskom roku i rešiti vam problem. Električar Beograd – Električar011 poštuje vaše vreme i zato smo na bilo kojoj lokaciji grada Beograda u roku od 20-45 minuta od Vašeg poziva.

Elektro usluge koje pruža Električar Beograd:


Popravka Elektro Instalacija

 • Ugradnja automatskih osigurača

 • Zamena osigurača

 • Zamena prekidača

 • Zamena utičnice

 • Zamena sijaličnog grla

 • Popravka lustera

 • Montaža plafonjere

 • Zamena sklopke

 • Zamena zvona

 • Ugradnja ventilatora u kupatilu

 • Ugradnja grejalice u kupatilu

Servis Bele Tehnike

 • Servis bojlera

 • Servis protočnih bojlera

 • Popravka šporeta

 • Servis i ugradnja aspiratora

 • Servis malih kućnih aparata

 • Servis profesionalnih kuhinjskih uređaja

Popravka Grejnih Tela

 • Servis TA peći

 • Servis grejalica

 • Servis Norveških radijatoraPozivom broja naše dežurne službe dobićete tačnu informaciju kada će ekipa stići na vašu adresu. Ako su nam sve ekipe zauzete predložićemo vam kolegu električara koji se nalazi najbliže vama da vam izađe u susret. U poslednje vreme sve je manje dobrih majstora a sve više onih koji će vam debelo naplatiti a problem „drži vodu dok majstori odu.

Naši majstori izdaju račun i garanciju na sve izvedene intervencije.

Elektronika je prisutna u svim savremenim kućnim aparatima i ne mogu je popraviti električari starog kova. Ovakve kvarove rade elektroničari koji uspešno obavljaju svoj posao u saradnji sa električarima koji su na terenu. Saradnja naših kolega znatno je ubrzala popravke i povećala kvalitet usluga. Ako imate problema sa vašim kućnim aparatima pozovite i zakažite dolazak električara na vašu adresu.

Bezbednosne mere naših električara su na prvom mestu. Bezbedan rad sa elektro instalacijama zahteva obučenost i zaštitnu opremu.

Ako imate problema sa vašom elektro instalacijom ili elektro uredjajem, pozovite i zakažite dolazak električara na vašu adresu. 064/4025601

Električar Beograd Povoljno Vama na usluzi 24/7