Servis bojlera

Servis Bojlera

Za fizička i pravna lica, originalni rezervni delovi - garancija. Servis bojlera Beograd povoljno vrši popravke na svim tipovima bojlera. Čišćenje od kamenca je obavezno pri svakom menjanju grejača kao i preventivno na svake 2-3 godine zavisno od tipa i modela bojlera. Sve kvarove na vašim bojlerima otklanjamo brzo, efikasno i pedantno. Ne brinite za haos i prljavštinu od kamenca jer posle intervencije naših majstora ne ostaje takav haos. Sav otpad bude počišćen i odnešen.

Servis bojlera Beograd 064/4025601

Osim popravke bojlera servis vrši i montažu novog bojlera. U nekim slučajevima, naročito kada procuri kazan, preporučuje se zamena bojlera jer za iste pare koliko košta krpljenje kazana možete kupiti novi bojler sa 5 godina garancije. Nakon demontaže stari bojler naši majstori odnose u smeće.

Kada bojler počne slabije da greje ili brže potroši svu toplu vodu ili na bilo koji drugi način promeni svoje “ponašanje” to je znak da trebate kontaktirati servis bojlera Beograd jer su to signali pred kvar. Najčešće strada grejač koji bude zatrpan naslagama kamenca. Kod bojlera koji imaju elektroniku, kao na primer Ariston Velis, često strada upravo elektronika isto zbog naslaga kamenca jer tada senzori daju lažne informacije temperature i tako dolazi do opterećenja osetljive elektronike. Kvarovi na bojlerima su česti i zadaju glavobolju savremenoj porodici kojoj je topla voda neophodna za normalan život. Zato naši električari brzo i povoljno otklanjaju kvar na vašim bojlerima.

Za sve usluge i popravke bojlera možete pozvati našu dežurnu službu i raspitati se odmah. 064/4025601

Servis – popravka bojlera obuhvata:

  • Zamena grejača na bojleru
  • Zamena termostata na bojleru
  • Zamena sigurnosnog ventila na bojleru
  • Zamena creva bojlera
  • Zamena instalacije bojlera
  • Popravka elektronike
  • Montaža bojlera
  • Demontaža bojlera
  • Čišćenje kamenca iz kazana bojlera

Servis Bojlera Beograd

Bojler za zagrevanje vode se sastoji od kazana, grejača , termostata i sigurnosnog ventila. Sve ove komponente su podložne kvarovima i njihova zamena zahteva stručno lice i alate. Ne preporučujemo da sami otvarate ili popravljate bojler zbog vaše bezbednosti. Prepustite to stručnom timu električara koja obavlja ovakve poslove svakodnevno. Nestručno lice može dovesti do veće havarije na samom bojleru ili instalacijama u objektu. Ovakve havarije mogu dovesti do požara na instalacijama i ugroziti živote stanara i napraviti veću materijalnu štetu na objektu.

Servis bojlera

Delove koje ugrađujemo su originalni i provereni višestruko u praksi. Garancija na ugrađene delove i rad naših električara nas izdvaja od drugih. Posebni popusti za studente i penzionere nas takođe izdvajaju od drugih električara. Povoljne cene popravke bojlera možete videti na strani CENOVNIK. Naši električari opremljeni su zaštitnom opremom i alatima za brzo pronalaženje kvarova na bojlerima. Takođe poseduju znanje i iskustvo na terenu i mogu otkloniti najteže kvarove kod bojlera za zagrevanje vode. Zamena creva za toplu i hladnu vodu kod bojlera je takođe česta intervencija naših električara.

064/4025601