Servis Aspiratora

Servis Aspiratora

Ugradnja sa demontažom, montažom, zamenom izduvnog creva ili grafitnog filtera kućnih i profesionalnih sistema. Servis aspiratora Beograd osim redovnog servisa obavlja popravke i zamene delova aspiratora. Montaža kućnog aspiratora je jednostavnija od montaže profesionalnog aspiratora i samim tim i jeftinija ali ipak treba obratiti pažnju na par stvari. Položaj aspiratora u kuhinji zavisi od položaja šporeta. Tako da planiranjem rasporeda u kuhinji šporet treba postaviti što bliže spoljnom zidu, prozoru ili terasi kako bi izduvno crevo aspiratora imalo što kraći put ka spolja.

Servis aspiratora Beograd 064/4025601

Ako je raspored u kuhinji takav da je montaža creva nemoguća ili narušava estetiku kuhinje instalira se aspirator sa grafitnim filterom. Grafitni filter aspiratora se ne vidi jer je unutar samog uređaja. Filter treba menjati više puta godišnje zavisno od korišćenja. Nemaju svi modeli aspiratora mogućnost instaliranja grafitnog filtera tako da pri kupovini to proverite sa prodavcima. Garancija na ugradnju je obavezna.

Servis i popravka aspiratora obuhvata:

  • Ugradnja aspiratora (montaža-demontaža)
  • Zamena ili popravka ventilatora na aspiratoru
  • Zamena creva na aspiratoru
  • Zamena filtera na aspiratoru
  • Zamena prekidača na aspiratoru

Servis i popravka aspiratora Beograd

Servis i popravka aspiratora je česta intervencija naših električara koji su obučeni za sve vrste popravki aspiratora i druge bele tehnike. Zamena filtera na aspiratoru preporučuje se jednom godišnje u kućnim uslovima. Filteri u aspiratorima se često zaprljaju jer kroz njih prolaze razne nečistoće od kuvanja. Ne savetujemo da sami menjate filter jer to može biti komplikovano i često dovodi do oštećenja drugih komponenti pa je servis znatno skuplji. Prepustite taj posao našim iskusnim električarima koji dolaze na vašu adresu.

Servis i ugradnja aspiratora

Aspirator radi veoma efikasno i štedi energiju kada se pravilno koristi.

Sledeće mere vas podržavaju u štedljivom korišćenju: U toku kuvanja obezbedite dobro provetravanje kuhinje. Ukoliko tokom rada u sistem za odvod vazduha ne dotiče dovoljno vazduha, aspirator ne radi efikasno i stvara se povećana buka prilikom rada uređaja. Kuvajte na što manjem stepenu snage. Manje isparenja znači manji stepen snage u radu aspiratora a time i manju potrošnju energije.

Proverite odabrani stepen snage na aspiratoru. Često je dovoljan manji stepen snage. Najjači stepen koristite samo kada je to neophodno. Ako se stvaraju jaka isparenja od kuvanja, na vreme uključite jači stepen. To je efikasnije nego da dužim radom aspiratora pokušavate da izvučete isparenja koja su se već proširila po kuhinji. Vodite računa da nakon kuvanja ponovo isključite aspirator. Redovno čistite ili zamenjujte filtere. Jako zaprljani filteri umanjuju učinak, povećavaju opasnost od požara i predstavljaju higijenski rizik.

Popravke i ugradnju aspiratora radimo na teritoriji Beograda radnim danima kao i vikendom i praznicima. Za sve informacije o servisu i popravkama bojlera možete kontaktirati našu dežurnu službu 064/4025601