Servis Protočnih Bojlera

Servis Protočnih Bojlera

Termorad, Siemens, Bosch, Tesy, Stiebel Eltron u Beogradu vrlo povoljno popravke svih kvarova. Servis protočnih bojlera Beograd efikasno servisira sve modele protočnih bojlera zastupljene na našem tržištu. Ugradnja originalnih delova i garancija su obavezni. Kontrola celog sistema od kog zavisi pravilan rad protočnog bojlera. Usluge servisa obavljamo za fizička i pravna lica 24/7.

Servis protočnih bojlera Beograd 0644025601

Pozovite i opišite kvar vašeg bojlera pre nego što majstori dođu na adresu kako bi dobili besplatan savet i okvirnu cenu intervencije ako po proceni majstora za to ima potrebe. Neke vrste kvarova protočnih bojlera nisu za popravku. Zamena grejača kod nekih modela može da košta približno ceni novog bojlera. Kod nekih modela zamena membrane nije izvodljiva. Ipak je najbolje da majstor dođe i pregleda bojler kako bi sa sigurnošću mogao da vam da najbolju dijagnozu. Dolazak i dijagnostiku servis protočnih bojlera Beograd Električar011 naplaćuje povoljnije od drugih servisa.

Servis i Popravka Protočnog Bojlera Obuhvata:

  • Zamena membrane na bojleru
  • Zamena creva bojlera
  • Zamena instalacije bojlera
  • Montaža bojlera
  • Demontaža bojlera

Servis Protočnih Bojlera Beograd

Protočni bojleri greju vodu samo dok prolazi kroz njih, dok standardni bojleri stalno greju vodu pa vam je topla voda dostupna u svakom trenutku. Za razliku od standardnih bojlera koji moraju stalno da rade da bi voda u njima bila topla i tako više troše struju, protočni bojler radi samo onda kada voda prolazi kroz njega i na taj način štede struju.

Princip rada protočnog bojlera: kada pustite hladnu vodu na slavini, ona dospeva u telo bojlera i aktivira senzor za pritisak ili membranu. Voda dolazi u kontakt sa grejačima odnosno električnim spiralama i uzima od njih toplotu, i tako zagrejana voda izlazi na mesto predviđeno za to.

U bojleru se nalazi i “prekidač“ koji automatski isključuje dotok električne energije u bojler ukoliko temperatura bude veća od dozvoljene.

Servis protocnih bojlera

Protočni bojleri su u vrlo čestoj upotrebi baš zbog svoje veličine jer su mnogo manji od klasičnih bojlera. To omogućava da se uklope u kupatila ili kuhinje sa manje prostora. Ova činjenica je jako važna posebno kada je reč o manjim kupatilima ili uopšte malim prostorima gde je neophodna montaža protočnog bojlera.

Korisna informacija je i to da su znatno manje skloni kvarovima u poređenju sa klasičnim bojlerima. Zato što u sebi imaju znatno manju količinu vode koja se zadržava time se i smanjuje mogućnost taloženja velike količine kamenca. Ova činjenica utiče na to da ako ste nabavili baš protočni bojler onda možete očekivati da će vam duže trajati u poređenju sa klasičnim bojlerom.

Delove koje ugrđujemo su originalni i provereni višestruko u praksi. Garancija na ugrađene delove i rad naših električara nas izdvaja od drugih. Posebni popusti za studente i penzionere nas takođe izdvajaju od drugih električara. Povoljne cene popravke bojlera možete videti na strani CENOVNIK. Naši električari opremljeni su zaštitnom opremom i alatima za brzo pronalaženje kvarova na bojlerima. Takođe poseduju znanje i iskustvo na terenu i mogu otkloniti najteže kvarove kod bojlera za zagrevanje vode.

064/4025601