Servis TA peći

Servis TA peći

Brzo, Kvalitetno i Profesionalno. Dežurna služba 24h dnevno. Dolazak na adresu i originalni rezervni delovi su deo naše ponude za fizička i pravna lica. Većinu kvarova na vašim TA pećima otklanjamo na licu mesta. Kvarovi su česti i zadaju glavobolju savremenoj porodici kojoj je grejno telo neophodno za obavljanje svakodnevnog posla po kući. Zato naši električari brzo i povoljno otklanjaju kvar na vašim TA pećima.

Servis TA peći Beograd064/4025601

Zamena termostata TA peći je najčešća intervencija pri kojoj se proveri i ispravnost grejača i stanje elektro instalacija. Zatim ventilator koji se takođe često kvari treba zameniti ili ga reparirati ako je to moguće. Treba obratiti pažnju i na stanje strujnog kabla jer je to najčešće kabal sa tri faze i ne sme nigde biti oštećen ili loše povezan. Kada je TA peć u pitanju svakako treba razmisliti o ugradnjii tajmera koji će vam pomoći da regulišete potrošnju jeftine struje.

Servis i popravka TA peći obuhvata:

  • Zamena grejača
  • Zamena termostata
  • Zamena ventilatora
  • Zamena instalacije
  • Zamena napojnog kabla

Servis i popravka TA peći Beograd

Termoakumulacione peći sa ventilatorom nude veće nivoe izolacije od standardnih grejača za akumulaciju i imaju veću unutrašnju komoru za vazduh, u kojem se nalazi i ventilator za oslobađanje toplote. Ovi grejači imaju ulaznu kontrolu kako bi regulisali kapacitet punjenja, izlaz se reguliše spoljašnjom kontrolom, kao što je sobni termostat. TA peć sa ventilatorom će prirodno emitovati nisku količinu „pozadinskog“ grejanja, dizajnirana je da oslobodi akumuliranu toplotu po potrebi pomoću spoljašnjeg termostata koji aktivira ventilator, kako bi brzo distribuirao toplotu u prostoriju. Ovaj tip grejača pruža fantastično rešenje za korisnike koji žele da kontrolišu kada da se akumulirana toplotna energija oslobodi, radi brzog zagrevanja prostorije.

Servis TA peći Beograd

Termoakumulaciona peć je dizajnirana za korišćenje jeftinije, nisko-tarifne struje. Zbog zagrevanja gornje površine kućišta u blizini peći ili na peći se ne smeju postavljati zapaljivi predmeti. Zbog toga na i preko peći ne stavljate nikakve predmete od drveta, veš ili odeću, novine, pokrivače i slično. Ne približavajte delove nameštaja ili opreme kao i predmete od zapaljivih materijala kao što su sprejevi ili lakovi bliže od 25 cm ispred peći, na peć ili preko peći, posebno ne ispred otvora iz kojih izlazi topao vazduh. Temperature gornjih površina mogu biti više od 80°C.

064/4025601