Servis Norveških Radijatora

Servis i Popravka Norveških radijatora

Servis Norveških radijatora na teritoriji Beograda – brzo, kvalitetno i profesionalno. Dežurna služba 24h dnevno, dolazak na adresu i originalni rezervni delovi su deo naše ponude za fizička i pravna lica. Većinu kvarova na vašim aparatima otklanjamo na licu mesta. Kvarovi na Norveškim radijatorima su česti ali naši električari su spremni da otklone i najteže kvarove na grejnim telima. 064/4025601

Servis i Popravka Norveških radijatora obuhvata:

  • Zamena grejača
  • Zamena instalacije
  • Zamena elektronskog termostata
  • Popravka elektronike

Servis Norveških radijatora Beograd

Prvi Norveški radijator proizveden je 1938. godine u Norveškom gradu Trondhajmu a prvi Norveški radijator sa termostatom 1948. godine. Električna energija zagreva grejač u radijatoru velike površine i termičke provodljivosti koji direktno predaje toplotu vazduhu koji prirodno cirkuliše preko grejača i na taj način greje vazduh u prostoru. Prednost ovog principa rada je što se grejanje odvija na niskim temperaturama, pa je samim tim efikasnost grejanja veća i gubici prilikom transformacije električne energije su minimalni (iskorišćenost je približno ~98%). Ovakav princip rada obezbeđuje maksimalan komfor u grejanju jer se temperatura u prostoru raspoređuje ravnomerno. Vruć vazduh se ispušta na prednjoj strani radijatora i usmerava se dalje od zida i ka podu, što značajno povećava efikasnost grejanja.

Servis norveskih radijatora

Povezanost niskotemperaturnog režima zagrevanja i smer protoka zagrejanog vazduha osiguravaju čist i zdrav boravak u prostoriji. Najviša moguća temperatura prednje ploče iznosi 80 °C na temperaturi prostorije od 20 °C.Grejni element je izrađen od ekstrudiranog aluminijuma s grejnim rebrima i perforiranom površinom. Oblik i konstrukcija grejača osiguravaju veliku grejnu površinu i komforno i efikasno grejanje u niskotemperaturnom režimu rada. Grejač je postavljen u posebne „plivajuće“ nosače od otpornog materijala, što omogućava nečujan rad grejača. Zahvaljujući posebnoj konstrukciji grajača ne dolazi do sagorevanja prašine i čestica na grejaču ili u njegovoj blizini. Izuzetno niska temperatura grejača u potpunosti isključuje bilo kakvu mogućnost sagorevanja prašine. Sagorevanje prašine uzrokuje neprijatne mirise i predstavlja veliki problem za osobe s disajnim problemima (sa astmom i alergijama).

064/4025601